posting a reply, you have already posted in before....

feedback, comments and suggestions pertaining to the *. forums
Post Reply
User avatar
CMcDougall
Posts: 6123
Joined: Wed Feb 02, 2005 3:13 pm
Location: Shadow in a Valley of Scotland
Contact:

posting a reply, you have already posted in before....

Post by CMcDougall » Sat Aug 04, 2018 9:50 pm

this is weird, unless it's the new Win10 update (probably :lol: ), or Firefox Quantum 6101 :?
was going to post a new high score in the Jetpac thread (posted twice prior), but it repeats my prev post
it's like I pressed edit on my last post, rather than post reply..... :-k
ImageImageImage

User avatar
lurkio
Posts: 1656
Joined: Tue Apr 09, 2013 11:30 pm
Location: Doomawangara
Contact:

Re: posting a reply, you have already posted in before....

Post by lurkio » Sat Aug 04, 2018 9:56 pm

Yes, I've seen that too, since the forum software was updated. (I haven't had it happen for at least a week though.)

:?
Last edited by lurkio on Sat Aug 04, 2018 9:56 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Elminster
Posts: 2581
Joined: Wed Jun 20, 2012 8:09 am
Location: Essex, UK
Contact:

Re: posting a reply, you have already posted in before....

Post by Elminster » Sat Aug 04, 2018 9:58 pm

Ditto. But usually only does it on iPad/iPhone, seems to not do it on Mac.

User avatar
tricky
Posts: 2628
Joined: Tue Jun 21, 2011 8:25 am
Contact:

Re: posting a reply, you have already posted in before....

Post by tricky » Sun Aug 05, 2018 9:15 am

I think I saw it on Chrome, but put it down to the new draft saving default and tidied it manually.

User avatar
sydney
Posts: 2162
Joined: Wed May 18, 2005 9:09 am
Location: Newcastle upon Tyne
Contact:

Re: posting a reply, you have already posted in before....

Post by sydney » Sun Aug 05, 2018 9:54 am

I think the position of the reply and edit icons has swapped when the forum software was updated as I've pressed what I thought was quote and ended up editing other people's posts then clicked back and seen I've actually clicked edit. I could be wrong though.

User avatar
1024MAK
Posts: 7623
Joined: Mon Apr 18, 2011 4:46 pm
Location: Looking forward to summer in Somerset, UK...
Contact:

Re: posting a reply, you have already posted in before....

Post by 1024MAK » Sun Aug 05, 2018 10:10 am

The text of your previous post appearing when you press "reply" is due to the save quick draft feature. Just delete the text and then write your new post. I think it's when composing your earlier post, it auto-saves your post at the same time as you hit "submit".

For moderators and administrators, we have the problem that the edit and quote 'buttons' are available for every post, so if we don't think about what we are doing, it's possible to accidentally tap a button and find we are editing a post rather than editing a new post with quoted text #-o. I did this a number of times when I first became a moderator and this was before the forum update. Not had a problem since (but I'm more careful especially when using touch screen devices, one bump on the train and it quickly can all go horribly wrong as my finger lands on the wrong part of the touch screen...).

Mark
For a "Complete BBC Games Archive" visit www.bbcmicro.co.uk NOW!
BeebWiki‬ - for answers to many questions...

Post Reply